Om Jonas

Certificeret personlig træner med henholdsvis EFQ level 3 og Ereps 4

Mine uddannelser er EFQ level 3 på Hansenberg i Kolding gennem 1,5 år, samt Ereps 4 gennem Health Lab.
Jeg har valgt at uddanne mig til personlig træner fordi det er mit mål at skabe forandringer i hverdagen for mine klienter. At se og opleve den forandring du vil gennemgå og blive en bedre version af dig selv motiverer mig til at gøre mit bedste.
Med et sundt forhold til motion har jeg selv dyrket fodbold, håndhold, badminton. På gymnastikefterskole fik jeg øjnene op for styrketræning og det har haft min interesse lige siden.
Sport og motion har altid været mine favoritaktiviteter i skolen og fritid. En naturlig interesse er derfor opstået. Der er en stor fascination for kroppen og dens måde at fungere på.
Dengang ville jeg have ønsket at der havde været nogen til at vise mig tingene. Med de uddannelser jeg har været på, har jeg fået meget erfaring som jeg vil tage med til alle mine klienter. Uddannelserne inkluderer et godt kendskab til kost, og får du brug for kostplaner, vil jeg henvise til en diætist.
Sideløbende har jeg 2,5 års erfaring med holdtræning, heriblandt Bodypump i Les Mills konceptet.

Det kan du forvente af mig:
– Opbyggende ærlig dialog
– Holder aftaler
– Grundig og omhyggelig
– Gør det helt hver gang

Ensformigt træning er ikke noget for mig. Jeg elsker forandring, hvad enten det er min egen træning eller det er din. Hver gang vi træner vil du opleve nyt, så vi kan fastholde din udvikling og motivation.
Jeg lytter meget og tager gerne dine ønsker med i min planlægning, så vi kan tilpasse det bedst muligt dine behov.

Det forventer jeg af dig:
At du kan overholde vores aftaler.
At du er klar på dialog og feedback ligesom du bruger mig som din støtte i din udvikling.